Deelgerechten
1 Deelgerecht = Voorgerecht 2 personen
* Antipasti (Charcuterie, Kazen) / Tierenteynmosterd €15
* Kroketjes van Kopvlees / Geconfijte Rode Ui €15
Hoeveslagerij “Bij Boer Koen” , Aalter
* Scampibeignets / Saffraansaus €15
* Gefrituurde Oesterzwam / Truffelmayo €15
* Geitenkaas uit de Oven / Kramiek / Appel-Ajuinchutney €15
Hoofdgerechten
* Goudbrasem in Zoutkorst / Puree / Slaatje €29
* Paardenstoofvlees / Orval / Slaatje / Kroket €28
* Paling in ’t Groen / Friet €33
* Kalfszwezerik / Gevulde Groene Kool / Ovenaardappel €36
* Rundshamburgerbroodje met Cheddar / Speklapje / Friet €27 100% Maine-Anjou, “Goed te Maaigem” Bachte-Maria-Leerne
* Rib-Eye Belgisch Wit-blauw / Slaatje / Friet €32
Béarnaise-, Peper-, Champignonsaus / Beurre Maître d’Hôtel
* Tian met Linzen / Quinoa / Kikkererwt / Puree €24
* Gegratineerde Gehaktballetjes / Kruidige Tomatensaus / Puree €25
* Pasta Pesto / Zalm / Limoengras Of Vegi Versie €27
* Rundsfilet Pur / Slaatje / Friet €35
Bearnaise-, Peper-, Champignonsaus / Beurre Maître d’Hôtel
* Duo van kaas- en Garnaalkroket / Slaatje / Friet €26
Salades
* Luikse Salade (Aardappelen, Boontjes, Ei) /
Vegetarische Kip €25
* Salade met Skipjacktonijn / Knolselder / Erwt €24
Voor de Kleintjes
* Fishsticks / Puree €14
* Vol-Au-Vent / Friet €14
* Kip / Appelmoes / Kroketjes €14
* Steak / Slaatje / Friet €17
* Spaghetti Bolognaise €11
Prijzen onder voorbehoud van drukfouten of aanpassingen.