1 Deelgerecht = Voorgerecht 2 personen
* Gefrituurde Nobashigarnalen / Tartaarsaus €16
* Kippenboutjes / Honing / Look € 16
* Sushiroll / Zalm / Sesam / Limoengras € 16
* Gegratineerde Mossels / Kruidenboter € 16
* Groente Loempiastengels / Zoetzure Dip € 16
* Knabbelplank met Belgische Kazen en Charcuterie € 16
* Steak Rossini / Truffelsaus / Spinazie / Friet € 36
100% Maine-Anjou, “Goed te Maaigem” Bachte-Maria-Leerne
* Kabeljauwhaasje met Kruidenkorst / Puree / Hollandaise € 30
* Gelakt Beenhammetje / Mosterdsaus / Kroket / Slaatje €28
Hoeveslagerij “Bij Boer Koen” Aalter
* Gegrilde Rib-Eye Hereford / Slaatje / Friet € 35
Béarnaise-, Peper-, Champignonsaus / Beurre Maître d’Hôtel
* Steak Tartare Op Onze Wijze / Kropsla / Friet €26
Maine-Anjou, “Goed te Maaigem” Bachte-Maria-Leerne
* Pasta Vongolé / Groene Kruiden €29
* Tagliatelle / Bos- en Weidepaddenstoelen / Spitskool / Kokosmelk € 28
* Rundsfilet Pur Belgisch Wit-blauw / Slaatje / Friet € 36
Bearnaise-, Peper-, Champignonsaus / Beurre Maître d’Hôtel
* Groentenravioli / Tomantenpesto / Geitenkaas €26
* Duo van Kaas- en Garnaalkroket / Slaatje / Friet € 28
* Garnaal / Tomaat / Salade / Mozzarella €22
* Salade / Gegrilde Tonijn / Boontjes / Aardappel €26
Alle gerechten kunnen desgewenst worden aangepast met kroketten, puree, friet of brood.
Verse ingrediënten vinden wij het wachten waard. Uw geduld wordt smakelijk beloond!
* Kip / Appelmoes / Kroketjes € 14
* Steak / Slaatje / Friet € 17
Prijzen onder voorbehoud van drukfouten of aanpassingen.