Hartig

Download de menukaart. PDF

 

Deelgerechten

1 Deelgerecht = Voorgerecht 2 personen

 

* Antipasti (Charcuterie, Kazen) / Tierenteynmosterd  €15


* Kroketjes van Kopvlees / Geconfijte Rode Ui  €15

Hoeveslagerij “Bij Boer Koen” , Aalter


* Scampibeignets / Saffraansaus  €15


* Gefrituurde Oesterzwam / Truffelmayo       €15


* Geitenkaas uit de Oven / Kramiek / Appel-Ajuinchutney      €15

 

 

Hoofdgerechten


* Goudbrasem in Zoutkorst / Puree / Slaatje     €29


* Paardenstoofvlees / Orval / Slaatje / Kroket    €28


* Paling in ’t Groen / Friet     €33


* Kalfszwezerik / Gevulde Groene Kool / Ovenaardappel  €36


* Rundshamburgerbroodje met Cheddar / Speklapje / Friet   €27   100% Maine-Anjou, “Goed te Maaigem” Bachte-Maria-Leerne

 

* Rib-Eye Belgisch Wit-blauw / Slaatje / Friet   €32

Béarnaise-, Peper-, Champignonsaus / Beurre Maître d’Hôtel


* Tian met Linzen / Quinoa / Kikkererwt / Puree          €24


* Gegratineerde Gehaktballetjes / Kruidige Tomatensaus / Puree    €25


* Pasta Pesto / Zalm / Limoengras    Of Vegi Versie          €27

 

* Rundsfilet Pur / Slaatje / Friet     €35

Bearnaise-, Peper-, Champignonsaus / Beurre Maître d’Hôtel


* Duo van kaas- en Garnaalkroket / Slaatje /  Friet    €26

 

 

Salades


*  Luikse Salade (Aardappelen, Boontjes, Ei) /

Vegetarische Kip          €25


* Salade met Skipjacktonijn / Knolselder / Erwt     €24




Voor de Kleintjes


* Fishsticks / Puree €14


* Vol-Au-Vent / Friet  €14 

 

* Kip / Appelmoes / Kroketjes       €14


* Steak / Slaatje / Friet     €17


* Spaghetti Bolognaise  €11



Prijzen onder voorbehoud van drukfouten of aanpassingen.

Share by: