Download de menukaart. PDF

 

Deelgerechten

1 Deelgerecht = Voorgerecht 2 personen

 

 

* Gefrituurde Nobashigarnalen / Tartaarsaus     €16


 * Kippenboutjes / Honing / Look       € 16


*  Sushiroll / Zalm / Sesam / Limoengras € 16


* Gegratineerde Mossels / Kruidenboter  € 16


* Groente Loempiastengels / Zoetzure Dip        € 16


* Knabbelplank met Belgische Kazen en Charcuterie    € 16

 


Hoofdgerechten


* Steak Rossini / Truffelsaus / Spinazie / Friet       € 36

100% Maine-Anjou, “Goed te Maaigem” Bachte-Maria-Leerne


* Kabeljauwhaasje met Kruidenkorst / Puree / Hollandaise  €  30


* Gelakt Beenhammetje / Mosterdsaus / Kroket / Slaatje     €28

Hoeveslagerij “Bij Boer Koen” Aalter


* Gegrilde Rib-Eye Hereford / Slaatje / Friet   € 35

Béarnaise-, Peper-, Champignonsaus / Beurre Maître d’Hôtel


* Steak Tartare Op Onze Wijze / Kropsla / Friet       €26

Maine-Anjou, “Goed te Maaigem” Bachte-Maria-Leerne


* Pasta Vongolé / Groene Kruiden    €29

 

* Tagliatelle / Bos- en Weidepaddenstoelen / Spitskool / Kokosmelk         € 28


* Rundsfilet Pur Belgisch Wit-blauw / Slaatje / Friet   € 36

Bearnaise-, Peper-, Champignonsaus / Beurre Maître d’Hôtel

 

* Groentenravioli / Tomantenpesto / Geitenkaas         €26


* Duo van Kaas- en Garnaalkroket / Slaatje /  Friet    € 28

 

Salades


* Garnaal / Tomaat / Salade / Mozzarella     €22


* Salade / Gegrilde Tonijn / Boontjes / Aardappel       €26



Alle gerechten kunnen desgewenst worden aangepast met kroketten, puree, friet of brood.


Verse ingrediënten vinden wij het wachten waard. Uw geduld wordt smakelijk beloond!



Voor de Kleintjes


* Fishsticks / Puree € 15


* Vol-Au-Vent / Friet  € 14 


* Kip / Appelmoes / Kroketjes       € 14


* Steak / Slaatje / Friet     € 17



* Spaghetti Bolognaise  € 14






Prijzen onder voorbehoud van drukfouten of aanpassingen.